Dvorana Mansion – urbana i romantična

U zapadnom dijelu Zagreba, u tihom i skrovitom zelenilu prirode, smjestilo se imanje Mansion, stvoreno za veličanstvene i glamurozne prilike. Prolaskom kroz pergolu na ulazu, posjetitelji koračaju prema potpunoj oazi mira i raskoši, a svakim su novim korakom bliže novom, čarobnom svijetu romantike.

 

 

Suvremeni dizajn i mnoštvo otmjenih detalja

Unutarnji prostor dvorane Mansion može primiti 280 gostiju, a njezina posebnost leži upravo u kontrastu tamnih tonova industrijskog dizajna i nježno osvjetljenih drvenih letvica na zidovima. Dugačak, elegantan šank koji se proteže dužinom dvorane moćan je element u prostoru, a sofisticirani detalji poput svjetlucavih elemenata, moderne rasvjete i zatamnjenih ogledala zaokružuju cijelu dinamiku prostora. Jedinstvenost ugođaja u dvorani Mansion dobivena je pogledom kroz staklene stijene na čaroban zeleni vrt.

Luksuzno gastronomsko iskustvo

Pripremite se za iskustvo koje ćete pamtiti cijeli život jer naši kuhari s posebnom pažnjom pripremaju svaki jelovnik prema vašim željama. Vrhunske delicije, slatki stol i mogućnost odabira raznolikih torti zadivit će svakog vašeg gosta.